Pikantne Nadziewane Papryki
Pikantna nadziewana papryka może być właśnie przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowo-wegetariańskim i wegańskim, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 90 centów za porcję. Ta przystawka zawiera 82 kalorie, 3 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką sos picante, paprykę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 51%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pikantna wegańska nadziewana papryka, Pikantna nadziewana papryka z komosą ryżową i Pikantna nadziewana papryka.
Instrukcje
Paprykę gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez 3 minuty.
Odcedzić i przelać zimną wodą.
Połącz mieloną wołowinę, cebulę, ryż i przyprawy; łyżką do papryki.
Ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia; polać sosem picante.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 35-40 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Winiarnia Amber Falls NV Sarah's Choice Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling]()
NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling
Ten półsłodki, aromatyczny Riesling ma wyraźny „miodowy” bukiet. Idealnie zbalansowane, wino to ma w smaku nuty dojrzałych owoców i utrzymujący się lekki finisz.