Pikantne Nachos Wołowe

Pikantne Nachos Wołowe
Pikantne nachos wołowe to meksykański przepis, który służy 2. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 838 kalorii, 49g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, sos tabasco, ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez użytkownika spoonacular david@spoonacular.com. Spróbuj Pikantne Tajskie Nachos Wołowe, Crockpot Barbacoa wołowina i zabójcze pikantne Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn