Pikantne Musztardowe Zielone Pesto

Pikantne Musztardowe Zielone Pesto
Pikantne musztardowe zielone Pesto może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 94 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekan, czosnek, musztarda zieleni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Succotash Minestrone Z Zielenią Musztardową I Pesto Miso, Musztardowe zielone Pesto i kanapki z jajkiem, oraz Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano.

Instrukcje

1
Wrzuć orzechy pekan, pestki dyni i nasiona słonecznika do miski i przykryj je ciepłą wodą o 2 cale. Pozostawić do namoczenia przez 4 do 6 godzin, odcedzić i dobrze spłukać. Jeśli jesteś w wiązaniu, możesz zastąpić kiełkujące lub prażone orzechy i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Nasiona DyniNasiona Dyni
Prażone OrzechyPrażone Orzechy
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Umieść namoczone pekany, pestki dyni i słonecznika oraz czosnek w maszynce. Puls 3 do 4 razy, aż do połączenia. Wrzucić musztardę i sól morską i puls przez kilka sekund.Włączyć Robot kuchenny i powoli skropić oliwę z oliwek do nasion i zieleni, aż utworzy gładką i jednolitą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
ZieloniZieloni
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Podawać od razu lub przełożyć do słoików murarskich, nakryć dodatkową oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn