Pikantne Musztardowe Zielone Pesto

Pikantne Musztardowe Zielone Pesto
Pikantne musztardowe zielone Pesto może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 94 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekan, czosnek, musztarda zieleni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Succotash Minestrone Z Zielenią Musztardową I Pesto Miso, Musztardowe zielone Pesto i kanapki z jajkiem, oraz Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano.

Instrukcje

1
Wrzuć orzechy pekan, pestki dyni i nasiona słonecznika do miski i przykryj je ciepłą wodą o 2 cale. Pozostawić do namoczenia przez 4 do 6 godzin, odcedzić i dobrze spłukać. Jeśli jesteś w wiązaniu, możesz zastąpić kiełkujące lub prażone orzechy i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Prażone OrzechyPrażone Orzechy
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść namoczone pekany, pestki dyni i słonecznika oraz czosnek w maszynce. Puls 3 do 4 razy, aż do połączenia. Wrzucić musztardę i sól morską i puls przez kilka sekund.Włączyć Robot kuchenny i powoli skropić oliwę z oliwek do nasion i zieleni, aż utworzy gładką i jednolitą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
ZieloniZieloni
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Podawać od razu lub przełożyć do słoików murarskich, nakryć dodatkową oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn