Pikantne Miodowo-Musztardowe Żeberka Wieprzowe
Pikantne żeberka wieprzowe z miodem i musztardą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz płatki pieprzu, miód, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Musztarda MIODOWA Szkliwione Żeberka, Żeberka wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym, oraz Miód glazurowany Regał żeberek wieprzowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Podsmażyć mieloną cebulę przez około 5 minut, lub do karmelizacji. Wymieszać z miodem, musztardą i octem. Doprawić pokruszoną czerwoną papryką, przyprawą Cajun, solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Obficie posypać żeberka solą i pieprzem po obu stronach.
Umieść żebra na stojaku do grilla, pokrywie i otwartych otworach wentylacyjnych w połowie. Gotować przez 35 minut. Obróć żeberka raz, upewniając się, że nie są przegotowane.
Umyć szczyty żeber z sosem i gotować pod przykryciem przez 5 do 10 minut obrócić żeberka, przykryć i gotować przez kolejne 5 do 10 minut.
Podgrzać pozostały sos i podawać jako sos do zanurzania lub mycia.