Pikantne Miodowo-Limonkowe Grillowane Pałeczki

Pikantne miodowo-limonkowe grillowane pałeczki to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pikantny miodowo-limonkowy sos barbecue, podudzia z kurczaka, ozdoby: liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pałeczki miodowo-limonkowe z groszkiem śnieżnym i brązowym ryżem, Grillowane miodowe Pałeczki do grillowania, oraz Grillowane Pikantne Pałeczki Teriyaki.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Odstawić, pokryte, 30 minut.
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Grill kurczaka, pokryte pokrywą grill, 5 do 10 minut z każdej strony lub aż rumiane. Zmniejsz temperaturę grilla do 250 do 300 (niski) ciepła; grill kurczak, przykryty pokrywą grilla, 20 do 30 minut.
W międzyczasie przygotuj Pikantny miodowo-Limonkowy sos Barbecue. Rezerwa 1 szklanka sosu.
Kurczaka posmarować pozostałym sosem barbecue. Pokrywa z pokrywą grilla, i grill 10 więcej minut lub do czasu zakończenia.
Podawać kurczaka z 1 szklanką sosu barbecue.
Dekorować, w razie potrzeby.