Pikantne Miodowe Bębenki Z Kurczaka
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Jeśli 25 centów za porcję spada w Twoim budżecie, pikantne miodowe bębenki z kurczaka mogą być doskonałym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz imbir, sos chili, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Asian Honey BBQ Chicken Drumettes, Słodkie i pikantne Werble z kurczaka, oraz Słodkie i pikantne Perkusje dla podobnych receptur.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia 12x8 cali (2-quart), połącz miód, sos sojowy, sos chili, sos ostra papryka, imbir i suchą musztardę; dobrze wymieszaj.
Dodaj Bębny; obróć do płaszcza. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Piecz kurczaka w marynacie w temperaturze 191°. przez 45 do 60 minut lub aż kurczak będzie miękki i nie będzie już różowy obok kości, szczotkując marynatą od czasu do czasu.