Pikantne Masło-Bas Na Parze
Pikantny Bas na parze z masłem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 41g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz liście kolendry i scallion, sok z limonki, ząbek czosnku i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okoń morski na parze lub Lucjan Czerwony, Sake Steamed Sea Bass, oraz Na Parze Azjatycki Okoń Morski W Torbie.
Instrukcje
Za pomocą noża wykonaj 4 płytkie cięcia w skórze każdego fileta rybnego i umieść je w dużej szklanej lub ceramicznej płytce ciasta, skórą do góry. W małej misce, połączyć imbir, chile, czosnek, i skórki limonki i posypać mieszaninę na rybę. Doprawić solą i pieprzem, doprawić masłem.
Skropić sok z limonki na wierzchu.
Zrób parowiec, układając 3 małe kulki folii aluminiowej w bardzo dużej, głębokiej patelni.
Dodaj 1 cal wody na patelni i doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie ustawić płytkę pie na kulkach foliowych, przykryć patelnię szczelnie dopasowaną pokrywką lub folią aluminiową i parować przez 5 minut, lub aż ryby płatki widelcem. Za pomocą szpatułki przenieść filety do płytkich misek i łyżką bulionu maślanego na górze.
Udekoruj kolendrą i cebulką i podawaj.