Pikantne Marynowane Szparagi
Pikantne marynowane szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 5G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Jeśli masz szparagi, pieprz, balsamiczny sos do sałatek winegret i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Pikantne Marynowane Krewetki, Pikantny Marynowany Kurczak, oraz Pikantne Oliwki Marynowane Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Szparagi blanszować do miękkości, około 1 minuty. Zanurz się w misce z zimną wodą do ostygnięcia.
Szparagi odcedzić i włożyć do dużej plastikowej torebki.
Wlać vinaigrette i uszczelnić worek. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Tuż przed podaniem odcedzić szparagi, rezerwując vinaigrette. Ułożyć na półmisku i posypać skórką z cytryny, pietruszką, solą i pieprzem.
Reserved vinaigrette podawać w małym naczyniu na boku.