Pikantne marynowane grzyby

Pikantne marynowane grzyby mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 22 kalorie. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka liści laurowych, octu winnego, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżkową wynoszącą 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak pikantne marynowane grzyby, pikantny ser marynowany i pikantne marynowane warzywa.
Instrukcje
W rondlu ustawionym na średnim ogniu wymieszaj ocet, wodę, liście laurowe, cukier, sól i czosnek.
Dodaj grzyby. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty. Lekko ostudzić.
Przełożyć do miski; przykryć i wstawić do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe.