Pikantne, Lepkie Kotlety Jagnięce

Pikantne, Lepkie Kotlety Jagnięce
Pikantne lepkie kotlety jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $5.96 za porcję. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ostry sos, kotlety z jagnięciny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne, Lepkie Kotlety Jagnięce, Pikantne Kotlety Jagnięce Z Grilla, oraz Kotlety Jagnięce Z Pikantnym Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tost kolendry i nasion kopru włoskiego w małej patelni na średnim ogniu, potrząsając co 30 sekund, aby nie palić. Gdy już wydadzą piękny aromat i zmienią ciemniejszy odcień, wyjmij z gorącej patelni i całkowicie ostudź na talerzu. Następnie wrzuć je do młynka do przypraw i zmiel na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
KolendraKolendra
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszaj przyprawy z jogurtem, pastą pomidorową, imbirem, czosnkiem, ostrym sosem, brązowym cukrem, solą, zdrowym odrobiną świeżo zmielonego czarnego pieprzu, octem jabłkowym i olejem. Smak i sezon według podniebienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ostry SosOstry Sos
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PrzyprawyPrzyprawy
JogurtJogurt
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Każdy kotlet przykryć marynatą, wcierając go w mięso i tłuszcz. Możesz marynować przez noc, kilka godzin lub tylko 30 minut. Zrobiłam wszystkie trzy i smakuje świetnie pod każdym względem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
5
Piec kotlety w 9-przez 13-calowe naczyniu do pieczenia, aż jagnięcina jest gotowane do średnio rzadkie, lub według własnych upodobań, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do odpoczynku, przykryte folią, na około 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn