Pikantne krewetki z grilla kokosowo-limonkowe

Spicy Coconut and Lime Grillowane krewetki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka krewetek, kolendra, ząbki czosnku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Pikantne Krewetki Z Grilla Kokos & Limonka, Pikantne Kokosowe Risotto z limonką krewetki, oraz Pikantne krewetki z grillowanym ananasem i kokosowym ryżem Pilaf.
Instrukcje
Połączyć jalapeno, Skórka z limonki, sok z limonki, czosnek, kolendra, kokos, oliwa z oliwek, i sos sojowy w robocie kuchennym; blend do gładkiej.
Umieść krewetki w dużej misce.
Wlać sos na krewetki i wrzucić do herbu. Przykryć i pozostawić do marynowania co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wątek krewetki na szaszłyki, przekłuwając każdą krewetkę w pobliżu głowy i ogona.
Szaszłyki gotować na rozgrzanym grillu, często obracając się, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowe w środku, 2 do 3 minut na stronę.