Pikantne Krabowe Przysmaki
Ten przepis służy 8. Jeśli $1.1 za porcję spada w budżecie, pikantne krabowe przysmaki mogą być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka krabów, gałązki koperku, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, Pikantny Dip Krabowy, oraz Pikantny Dip Krabowy.
Instrukcje
Wymieszać mięso krabowe, majonez, ser i sos pieprzowy.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.