Pikantne kowbojskie Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 439 kalorii, 41g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 14 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, pomidory, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spicy Bacon Cowboy Chili Recipe, Cowboy Chili, oraz Cowboy Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń papierową skórkę z cebulki czosnku, ale nie obieraj ani nie oddzielaj goździków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Pędzel wyciąć goździki z 1 łyżeczką oleju. Owiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do miękkości goździków. Rozpakować i lekko ostudzić. Wycisnąć czosnek ze skórek; rozgnieść widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tymczasem, na dużej suchej patelni na średnim ogniu, grzać chili po obu stronach, aż puffy, o 3-6 protokół. (Nie czerniej.) Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Usunąć łodygi i nasiona; grubo posiekać chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Umieścić w małej misce; przykryć piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Odstawić do zmiękczenia, około 30 minut.
9
Na tej samej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Brązową wołowinę w partiach, dodając dodatkowy olej w razie potrzeby; przenieść do 6-qt. powolna kuchenka. Na patelni, ciepła 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodaj do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12
Wymieszać z pozostałymi składnikami, puree czosnkowym i suszoną mieszanką Chilli. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa. W razie potrzeby podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.