Pikantne Kliny Ziemniaczane

Pikantne Kliny Ziemniaczane
Pikantne Kliny ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, papryka, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Kliny Ziemniaczane, Pikantne Kliny Ziemniaczane, oraz Pikantne Kliny Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przekłuć kliny ziemniaków widelcem i ułóż w jednej warstwie na bezpiecznym talerzu mikrofalowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Skropić olejem i posypać solą, pieprzem, papryką, czosnkiem w proszku i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 10 minut, lub do gotowane przez; obróć płytę po 5 minutach, jeśli kuchenka mikrofalowa nie ma obrotowej płyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn