Pikantne Kanapki Z Wołowiną Z Grilla

Pikantne Kanapki Z Wołowiną Z Grilla
Pikantne kanapki z grillowaną wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Pikantne Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną, Pikantne Kanapki Z Pieczoną Wołowiną Z Grilla, oraz Slow Cooker Barbequed Beef Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ugotować en papillote (na grillu, zamknięty w folii), rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wołowinę opłukać, aby usunąć niepożądane zapachy, osuszyć ręcznikiem papierowym i doprawić czosnkiem w proszku oraz solą i pieprzem, i odstawić na krótko. Zrób torebkę piekarnika z folii o długości 3 stóp, przenosząc 2 końce do środka, składając boki, aby je uszczelnić i pozostawiając otwór w górnym środku, przez który można umieścić sos i wołowinę. Potrząśnij mąką w torebce, aby pokryć wnętrze. Podsmaż wszystkie boki wołowiny na grillu, następnie włóż wołowinę do woreczka i polej 1/2 szklanki sosu barbecue i 1 łyżkę ostrego sosu na mięso (rezerwując resztę sosu barbeque i ostrego sosu). Uszczelnij torebkę foliową, składając ją. Grilluj zapakowaną wołowinę bezpośrednio na grillu przez około 30 minut na Funt. Idealnie powinno to być gotowane do przetargu widelec, tak, że można wyciągnąć go od siebie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pozostaw wołowinę na 10 minut przed wyrzeźbieniem na cienkie plasterki lub odciągnięciem widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Podgrzej zarezerwowany SOS barbeque i ostry sos w małym rondlu. Następnie posiekaj lub rozdrobnij pokrojoną wołowinę i podawaj na bułkach Kaiser lub chrupiących włoskich rolkach. Łyżka trochę dodatkowego sosu na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Kaiser BunKaiser Bun
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn