Pikantne Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną

Pikantne Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych kanapek z rozdrobnioną wołowiną. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,72 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 25g tłuszczu i w sumie 559 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, piwa bezalkoholowego, sera provolone i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną, Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną, oraz Rozdrobnione kanapki z wołowiną BBQ.

Instrukcje

1
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 4 - lub 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj cebulę, pepperoncini, jalapenos, piwo, mieszankę zupy, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Usuń mięso. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do wolnowaru; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Podawaj 1/2 szklanki mieszanki mięsnej na każdej bułce z plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn