Pikantne Kanapki Snapper
Pikantne kanapki Snapper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 485 kalorii, 41g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, liście sałaty rzymskiej, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Kanapki Red Snapper Open-Faced, Pikantny Czerwony Snapper, oraz Snapper z pikantną glazurą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać połowę skórki z limonki, sok z limonki, czosnek i chile. Wymieszać z oliwą z oliwek. Zrób 3 płytkie 2-calowe cięcia w skórę każdego fileta rybnego.
Rozłóż pastę czosnkowo-chile na rybie.
Przełóż rybę do naczynia do pieczenia, skórki do góry; doprawić solą i pieprzem.
Piec przez 8 minut, aż ryba będzie łatwo się płatkować.
Tymczasem, w innej małej misce, połączyć majonez z kaparami i pozostałą skórką z limonki, sok z limonki, czosnek i chile. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
SOS rozłóż na bułkach i polej rybą, sałatą i cebulą. Zamknij kanapki i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.