Pikantne Indycze Chili Z Czterema Fasolami

Pikantne indycze chili z czterema fasolami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 30g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka cebuli, fasola, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Spicy ' n Sweet Turkey Pinto Bean Chili with patelnia Cornbread, oraz Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe).
Instrukcje
Połącz pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi chiles, fasolą chili, salsą, ciemną i jasną czerwoną fasolą, czarną fasolą, cebulą, czosnkiem, chili w proszku, płatkami czerwonej papryki, czarnym pieprzem, kminkiem, mieszanką przypraw taco i ostrym sosem w dużym garnku do zupy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć garnek. Gotować na wolnym ogniu, aż zupa jest podgrzewana i cebula są przezroczyste, o 20 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mielonego indyka na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać pokruszony Indyk w chili.
Przykryć garnek i dusić chili, aż smaki się zmieszają, o 1 godzinę.