Pikantne Indycze Chili Z Czterema Fasolami

Pikantne Indycze Chili Z Czterema Fasolami
Pikantne indycze chili z czterema fasolami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 30g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka cebuli, fasola, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Spicy ' n Sweet Turkey Pinto Bean Chili with patelnia Cornbread, oraz Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe).

Instrukcje

1
Połącz pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi chiles, fasolą chili, salsą, ciemną i jasną czerwoną fasolą, czarną fasolą, cebulą, czosnkiem, chili w proszku, płatkami czerwonej papryki, czarnym pieprzem, kminkiem, mieszanką przypraw taco i ostrym sosem w dużym garnku do zupy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć garnek. Gotować na wolnym ogniu, aż zupa jest podgrzewana i cebula są przezroczyste, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi ChilliPomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mielonego indyka na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać pokruszony Indyk w chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przykryć garnek i dusić chili, aż smaki się zmieszają, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn