Pikantne Herbatniki Żurawinowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pikantne herbatniki żurawina-orzech spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 199 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łuszczącą się sól, żurawinę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantne Ciastka Drop, Pikantne Ciastka Z Serem Śmietankowym, oraz Szybkie N ' pikantne ciasteczka obiadowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 i umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. W dużej płytkiej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i drobną sól.
Dodaj schłodzone masło i użyj blendera do ciast lub 2 noży, aby pokroić masło w mąkę, aż będzie wielkości grochu. Wymieszaj szalotkę, żurawinę, orzechy włoskie i pieprz. Mieszaj w maślance, aż ciasto się zwilży. Lekko odkurzyć powierzchnię roboczą mąką. Ciasto wyłożyć na powierzchnię i zagniatać 2 lub 3 razy, aż się połączy. Poklepać ciasto na 1/2-calowy-gruby dysk.
Używając mąki 2 1/4-calowej okrągłej foremki do ciastek, wytłocz rund herbatników tak blisko siebie, jak to możliwe. Zebrać resztki i zagnieść je razem 2 lub 3 razy, następnie spłaszczyć ciasto i stemplować więcej rund biszkoptowych. Poklep Pozostałe skrawki i delikatnie wciśnij je w biszkopt.
Herbatniki przełożyć na dużą blachę do pieczenia i posmarować blaty roztopionym masłem. Lekko posypać herbatniki kilkoma ziarnami łuszczącej się soli i schłodzić do jędrności, około 10 minut.
Piec ciastka przez 20 minut, lub do złotego koloru.
Przed podaniem biszkopty lekko ostudzić na blasze do pieczenia.