Pikantne Guacamole Z Mango
Pikantne Guacamole z Mango to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 551 kalorii, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, chipsy tortilla, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantne Mango Guacamole, Pikantne Mango Guacamole, oraz Pikantne Tacos rybne z Salsan Mango i Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj chiles i gotować, obracając, aż Skórki blister, o 5 protokół.
Ostudzić, następnie wystudzić i drobno posiekać.
Połączyć posiekane chiles z mango, kolendra, sok z limonki i cebuli w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgnieść awokado w średniej misce.
Wymieszać w mieszance mango-chile i jicama. Doprawić solą i pieprzem, podawać z frytkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."