Pikantne grillowane warzywa z pieczonym czosnkiem i dipem Jalapeño
Pikantne grillowane warzywa z pieczonym czosnkiem i Jalapeño Dip może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kaktusów, cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Jalapeño & Bacon Flatbread, Jalapeño Grillowany ser, oraz MIRACLE WHIP grillowane Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Paprykę, cebulę, cukinię, chajote i Kaktus umieścić w płytkim naczyniu. Wymieszać dressing i 1 paprykę jalapeo w blenderze, aż będzie gładka; wlać mieszankę warzywną. Delikatnie wymieszać. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki