Pikantne grillowane warzywa z pieczonym czosnkiem i dipem Jalapeño

Pikantne grillowane warzywa z pieczonym czosnkiem i dipem Jalapeño
Pikantne grillowane warzywa z pieczonym czosnkiem i Jalapeño Dip może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kaktusów, cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Jalapeño & Bacon Flatbread, Jalapeño Grillowany ser, oraz MIRACLE WHIP grillowane Jalapeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę, cebulę, cukinię, chajote i Kaktus umieścić w płytkim naczyniu. Wymieszać dressing i 1 paprykę jalapeo w blenderze, aż będzie gładka; wlać mieszankę warzywną. Delikatnie wymieszać. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
ChayoteChayote
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Warzywa odcedzić; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieścić warzywa na ruszcie grillowym, z cukinią wokół zewnętrznej krawędzi grilla. Zawiń czosnek i pozostały pieprz jalapeo w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Dodaj do grilla. Grill 10 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, okazjonalnie obracające się.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć warzywa i opakowanie foliowe z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Kaktus pokroić w plastry grubości 1/2 cala; umieścić na talerzu.
8
Dodaj warzywa. Drobno posiekać czosnek i pieprz jalapeo; wymieszać ze śmietaną i majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
9
Podawać jako dip z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn