Pikantne Grillowane Warzywa
Pikantne grillowane warzywa to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, parmezan, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak i warzywa w pikantnym sosie słodko-kwaśnym, Pikantna Szynka Z Grilla, oraz Grillowany łosoś z warzywami.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Warzywa umieścić w koszu grillowym.
Grill 10 min. lub aż do kruchego, Delikatnego, okazjonalnie obracającego się.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.