Pikantne Grillowane Tournedos

Pikantne Grillowane Tournedos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne grillowane Tournedos spróbować. Ten przepis służy 29. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz oscar Mayer boczek, cebula, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tournedos Z Polewą Wołową, Tournedos wołowe z sosem Gin & jałowiec, oraz Tournedos Zawinięte W Boczek I Szałwię dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Zawiń plasterek boczku wokół zewnętrznej krawędzi każdego steka; zabezpiecz sznurkiem lub wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszaj sos do steków, keczup, marmoladę, sok z cytryny, cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Do StekówSos Do Steków
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Usuń 1/2 szklanki mieszanki sosu stek do szczotkowania na steki, jak gotować na grillu. Ustaw pozostałą mieszaninę sosu stek bok do serwowania ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Steki grillowe lub broilowe 5 do 7 min. z każdej strony dla średniej doneness (160F), szczotkowanie często z reserved 1/2 szklanki mieszanki sosu stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Steki podawać z pozostałą mieszaniną sosu stekowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W29 m.
Porcje29
Ocena Zdrowia1
Magazyn