Pikantne grillowane steki Rib-Eye z wędzoną salsą warzywną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać pikantne grillowane steki Rib-Eye z wędzonymi warzywami Salsan spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 10,51 zł za porcję. To danie główne ma 1217 kalorii, 92g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, brązowy cukier, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne grillowane steki Rib-Eye z wędzoną salsą warzywną, Grillowane Steki Z Łososia, oraz Steki Kowbojskie Z Grilla.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 7 składników w średniej misce. Za pomocą widelca, zacieru w czosnku. Używając mieszanki przypraw 3 łyżki do każdego steku, pocierać przyprawy po obu stronach steków.
Ubić olej kukurydziany do pozostałej mieszanki przypraw; odstawić olej na bok.
Umieść steki w dwóch szklanych naczyniach o wymiarach 13x9x2 cali. Przykryć; steki schłodzić i olej pocierać co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Szczotkuj steki z odrobiną oleju. Steki z grilla do pożądanej doneness, szczotkowanie od czasu do czasu z olejem pocierać, około 5 minut na stronę średnio rzadkie; odstawić 5 minut.
Podawać z wędzoną salsą warzywną.