Pikantne Glazurowane Orzechy Pekan
Przepis pikantne glazurowane pekany mogą być wykonane w około 30 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis serwuje 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 18g tłuszczu i w sumie 204 kalorii. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne, połówki orzechów pekan, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również orzeszki pekan glazurowane rumem, Orzeszki Pekan Oszklone Pomarańczowo, oraz Glazurowana marchewka z orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cala folią lub papierem do pieczenia.
W rondelku na średnim ogniu połącz cukier, wodę i pieprz cayenne. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia; niech gotować 2 minuty.
Zdejmij patelnię z ognia; delikatnie mieszaj orzechy, aż równomiernie się pokryje, a mieszanina cukru zacznie gęstnieć.
Rozłóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do zrumienienia, około 15 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozwól orzechom ostygnąć.
Umieść w plastikowej torbie i delikatnie zwiń razem, aby usunąć nadmiar glazury.
Podawać na ciepło lub przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Kandyzowane orzechy pekan naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir