Pikantne Frytki Z Kminkiem
Przepis pikantne frytki z kminkiem może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, nasiona kminku, ziarna pieprzu syczuańskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frytki Z Pieca Przyprawione Kminkiem, Ww Frytki O Zapachu Kminku, oraz Pieczone frytki z przyprawami indyjskimi (kminek i kolendra) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia folią, a następnie podziel frytki między nimi.
Piec, podrzucając raz lub dwa razy, aż chrupiące i złoty kolor, 30 do 45 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Umieść chiles w misce, przykryj talerzem i wstrząśnij, aby uwolnić nasiona. Wyłowić chili, zostawiając nasiona.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać nasiona kminku, pieprz, posiekane chiles i 1 łyżeczka soli i gotować, mieszając, aż do tosty, 2 do 3 protokół. Wymieszać szalotki i usunąć z ognia.
Wrzucić frytki z przyprawionym olejem i doprawić solą.
Usunąć i wyrzucić wszelkie duże kawałki chile.