Pikantne Francuskie Naleśniki

Pikantne Francuskie Naleśniki
Pikantne francuskie naleśniki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mleko, boczniaki, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Z Indyka (Pikantne Naleśniki), Słodkie lub słone naleśniki białkowe, oraz Pikantne Naleśniki Z Fasoli Mung.

Instrukcje

1
Połącz jajka, mleko i 2 łyżki masła w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać mąkę gryczaną, mąkę uniwersalną i szczyptę soli; puree na gładką masę. Pozostawić ciasto na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Mąka GryczanaMąka Gryczana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać grzyby cremini i gotować na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pomidory i szpinak; gotować i mieszać aż zwiędną, 3 do 4 protokół. Odstaw nadzienie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać około 1/4 ciasto szklanki na krepę (w zależności od wielkości patelni) do gorącej patelni i natychmiast przechylić i zawirować patelnię, aby równomiernie rozprowadzić ciasto wzdłuż dna. Gotować, aż środek jest ustawiony i krawędzie zaczynają brązowieć, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Posypać 1/4 nadzienia w środku każdej krepy i posypać każdy z 3 łyżkami sera Gruyere. Zarezerwuj pozostały ser Gruyere. Złóż naleśniki w trzecich częściach nad nadzieniem, tworząc trójkątne kształty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
NaleśnikiNaleśniki
8
Naleśniki podawać z pozostałym serem Gruyere posypanym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
NaleśnikiNaleśniki
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn