Pikantne faszerowane papryczki
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, pikantne papryczki faszerowane mogą być doskonałym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 1,44 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 378 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, ryż, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 54% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantny kurczak marynowany w limonce z domową salsą z arbuza , Pikantną sałatką ze szpinaku i Pikantnym makaronem z zielonych orzechów pekan i jalapeño .
Instrukcje
W dużym garnku gotuj paprykę w osolonej wodzie na średnio-wysokim ogniu przez 3-5 minut.
Odcedź i opłucz zimną wodą; odstaw.
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Luźno nadziewaj papryczki.
Umieścić w kwadratowej formie o wymiarach 9 cali i wysmarować sprayem do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy i termometr do mięsa wskaże 160°.