Pikantne faszerowane papryczki

Pikantne faszerowane papryczki
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, pikantne papryczki faszerowane mogą być doskonałym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 1,44 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 378 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, ryż, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 54% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantny kurczak marynowany w limonce z domową salsą z arbuza , Pikantną sałatką ze szpinaku i Pikantnym makaronem z zielonych orzechów pekan i jalapeño .

Instrukcje

1
W dużym garnku gotuj paprykę w osolonej wodzie na średnio-wysokim ogniu przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2
Odcedź i opłucz zimną wodą; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Luźno nadziewaj papryczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieścić w kwadratowej formie o wymiarach 9 cali i wysmarować sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy i termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn