Pikantne ciepłe jedwabne tofu z selerem i sałatką z kolendry
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 480 kalorii, 16G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Jeśli $2.94 za porcję spada w budżecie, pikantne ciepłe jedwabne tofu z selerem i sałatka kolendry może być super bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 169 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz nasiona sezamu, sos sojowy, ocet chinkiang i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jedwabne Tofu Z Pikantną Kiełbasą, scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, oraz Jedwabne tofu z czterema sosami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć seler, kolendra, i szalotki w średniej misce i przykryć lodowatą wodą.
Dodaj 4 do 5 kostek lodu i odstaw na bok.
Połącz ziarna pieprzu i kminku w moździerzu i tłuczku i zgrubnie zmiel.
Przełożyć do średniej miski.
Dodaj pastę sezamową, sos sojowy, ocet, pastę z fasoli chili, cukier, olej chili i czosnek.
Ubijamy do połączenia i odstawiamy.
Łyżka tofu do miski i kuchenka mikrofalowa, aż ledwo ogrzane przez, o 1 minuta. Przykryć opatrunkiem.
Odsączyć seler, kolendra, i szalotki ostrożnie i dodać do miski.