Pikantne ciasto BBQ jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jeśli masz sól, cukier, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Klopsiki z grilla, Najlepsze grillowane klopsy, oraz Cebula marynowana z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W średnim saute patelni na średnim ogniu, saute papryki i cebuli do miękkości za pomocą 1 łyżka oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W misce dodaj ketchup, musztardę, melasę, brązowy cukier i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ostry Sos
Melasa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Musztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać razem.
4
Zalać podsmażonymi warzywami i wymieszać. Pozostawić na wolnym ogniu przez 3 do 5 minut. Rezerwa 1/2 szklanki sosu BBQ i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sos Barbecue
5
Rozgrzej palacza do 225 stopni F, nad nasączonymi chipsami hickory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
6
Tyłek wieprzowy doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Pamiętaj, aby dobrze wcierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Boston Butt
Sól
Sucha Przyprawa Rub
7
Umieść na grillu, Zamknij wierzch grilla i gotuj przez 1 do 1 1/2 godziny. Baste wieprzowina z sosem BBQ. Zamknij blat grilla i gotuj przez kolejne 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Kiedy gotowy, pokroić w plastry 1/2 do 1/4 cala.
9
Umieścić wieprzowinę w misce i wymieszać w sosie BBQ reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dodaj mąkę, sól, cukier i skrócenie do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać razem z rękami.
4
Dodać wodę i wymieszać. Podzielić na 2 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Mąka powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Ułóż 1 kawałek ciasta w okrągłe naczynie do ciasta o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
1
Ubić razem jajko i wodę,
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
2
Dodać wieprzowinę do ciasta, następnie wziąć drugi rozwałkowany kawałek ciasta i przykryć mięso. Ściśnij boki razem i umyj wierzch jajkiem. Za pomocą noża wykonaj 3 szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego