Pikantne ciasto dyniowe z kawałkami czekolady
Jeśli 8,73 zł / porcja spada w budżecie, pikantne ciasto dyniowe z kawałkami czekolady może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 198g tłuszczu, oraz w sumie 3961 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz Spice Cake mix, mielony imbir, cool whip bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne ciasto dyniowe z kawałkami czekolady, Batoniki z cukinią z dyni Paleo z kawałkami czekolady, oraz Ciasto orzechowo-bananowe z kawałkami czekolady mlecznej.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zmniejszając wodę do 1/2 szklanki i zwiększając olej do 1/2 szklanki.
Dodać połowę twarogu, dynię i przyprawy; ubić do wymieszania. Wymieszać z czekoladą.
Wlać do nasmarowanej i posypanej mąką 12-filiżanki karbowanej miski rurowej lub 10-calowej miski rurowej.
Piec 40-45 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni 10 min. Poluzuj ciasto z boków patelni nożem. Odwróć na stojak z drutu; delikatnie usuń patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
Pozostałą śmietanę wymieszać z chłodnym batem i cukrem, aż do wymieszania; rozłożyć na ciasto.