Pikantne ciasta krabowe z Puree z Mango
Pikantne ciasta krabowe z Puree z Mango może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 30g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.25 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki uniwersalnej, mango, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Ciastka Z Krabem Mango, Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową, oraz Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mięso krabowe z majonezem, szczypiorkiem, sokiem z limonki, miodem i 1 łyżką sosu chili; doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać, aby rozbić część mięsa krabowego. Uformuj mieszaninę w 8 ciastek krabowych, mocno je pakując.
Umieść ciastka krabowe na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce do firmy, o 25 protokół.
Tymczasem w blenderze Mango przecier z 1 łyżką oleju i pozostałą 1 łyżeczką sosu chili, aż będzie gładkie. Zeskrobać puree z mango do małej miseczki i doprawić solą i pieprzem.
Do średniej, płytkiej miseczki włożyć garść mąki.
Wrzucamy jajka do innej płytkiej miski, a panko do trzeciej miski. Weź ciasto krabowe do ręki i ostrożnie odkurz je mąką, otrząsając nadmiar. Zanurz ciasto krabowe w ubitym jajku, a następnie dobrze je pokryj panko. Powtórz z pozostałymi ciastami krabowymi.
Na średniej patelni podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk.
Dodaj 4 z ciastek krabowych na patelni i gotować je na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będą rumiane i chrupiące, o 3 protokół na stronę.
Spuścić ciastka krabowe na stojaku z drutu ustawionego na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 łyżkami oleju roślinnego i 4 ciastkami krabowymi.
Mżawka 4 talerze z puree z mango i ustawić 2 ciasta krabowe na każdym talerzu. Kopiec mikro zieleni obok i służyć od razu.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.