Pikantne Chińskie pięciopalczaste skrzydełka z kurczaka z kremowym sosem do zanurzania kolendry

Pikantne Chińskie pięciopalczaste skrzydełka z kurczaka z kremowym sosem kolendrowym to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pięć przypraw w proszku, jogurt, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skrzydełka Kurczaka Jerk Z Kremowym Sosem Do Zanurzania, Skrzydełka kurczaka Jerk z kremowym sosem do zanurzania, oraz Pikantne Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Jeśli masz całe skrzydełka z kurczaka, odciąć końcówki skrzydeł i przeciąć skrzydła na pół w stawie. Odrzuć końcówki skrzydeł lub zamrozić, aby zrobić zapas w późniejszym czasie.
Umieścić skrzydła w dużej misce.
Posypać pięć przypraw w proszku i cayenne na skrzydłach, dodać kilka szczypty soli i około 15 grinds czarnego pieprzu. Wcierać mieszaninę we wszystkie skrzydła, aż nie pozostanie już luźne pocierać. Umyj ręce.
Ułóż kawałki skrzydła na blasze do pieczenia, aby Strona skrzydła, która ma najwięcej skóry, była skierowana do góry. Pieczeń aż gotowane przez, rumiane i chrupiące, o 25 protokół.
Podawać na gorąco z kremowym sosem do maczania kolendry.
Połącz składniki w misce do mieszania.
Składniki ubijać, aby w pełni je włączyć i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.