Pikantne chipsy jabłkowe
Jeśli u pacjenta występuje około 50 minut do spędzenia w kuchni, przyprawione chipsy jabłkowe mogą być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz granny smiths, cynamon, pachnącą przyprawę, która pochodzi z wewnętrznej kory tropikalnego drzewa. kiedy, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 391 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sorbet Lodowy Z Przyprawionymi Maślanymi Chipsami, Dip z pieczonych bakłażanów z przyprawionymi chipsami Pita, oraz Karmelki Crème z malinami i pistacjowymi chipsami Phyllo.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 160C/ 140C fan / gas mark
Rdzeń jabłko i pokroić przez równik na bardzo cienkie plastry o grubości 1-2 mm. Kurz cynamonem i połóż płasko na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Gotować przez 45 minut 1 godzinę, obracając w połowie i usuwając wszelkie chipsy, które stały się brązowe. Kontynuuj gotowanie, aż jabłka wyschną i staną się jasnoniebieskie. Schłodzić, przechowywać w szczelnym pojemniku i cieszyć się jako przekąska.