Pikantne chipsy jabłkowe

Pikantne chipsy jabłkowe
Jeśli u pacjenta występuje około 50 minut do spędzenia w kuchni, przyprawione chipsy jabłkowe mogą być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz granny smiths, cynamon, pachnącą przyprawę, która pochodzi z wewnętrznej kory tropikalnego drzewa. kiedy, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 391 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sorbet Lodowy Z Przyprawionymi Maślanymi Chipsami, Dip z pieczonych bakłażanów z przyprawionymi chipsami Pita, oraz Karmelki Crème z malinami i pistacjowymi chipsami Phyllo.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 160C/ 140C fan / gas mark
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Rdzeń jabłko i pokroić przez równik na bardzo cienkie plastry o grubości 1-2 mm. Kurz cynamonem i połóż płasko na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Gotować przez 45 minut 1 godzinę, obracając w połowie i usuwając wszelkie chipsy, które stały się brązowe. Kontynuuj gotowanie, aż jabłka wyschną i staną się jasnoniebieskie. Schłodzić, przechowywać w szczelnym pojemniku i cieszyć się jako przekąska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ChipsyChipsy

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na chrupiące. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn