Pikantne Chili Wołowe Z Dynią Maślaną I Czarną Fasolą

Pikantne Chili Wołowe Z Dynią Maślaną I Czarną Fasolą
Przepis pikantna Wołowina Chili z dynią maślaną i czarną fasolą jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 57 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 37g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Black Bean and Butternut Squash Chili, Chili z czarnej fasoli z dyni, oraz Dynia Czarna Fasola Chili.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Bodegas Naveran Brut Cava z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo i 20% Parellada w wieku 18 miesięcy na osadzie sprawiają,że ta cava jest niesamowita. Delikatne bąbelki o jedwabistej konsystencji i kredowej mineralności sprawiają, że ten napój cava przypomina szampana NV.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 57 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn