Pikantne Chili Wieprzowe

Pikantne Chili Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pikantnego Chili wieprzowego. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 289 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Będzie hitem w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Mieszanka chili w proszku, sos pieprzowy, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 55%. Spróbuj Pikantne Chili Wieprzowe, Pikantne Chili Wieprzowe, oraz Pikantne Chili Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wieprzowinę, cebulę i seler na maśle na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe. Wymieszać z fasolą, bulionem, wodą, jalapenos, przyprawami, czosnkiem, solą, pietruszką i ostrym sosem pieprzowym w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odsłonić; dusić 30-40 minut dłużej lub aż chili osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn