Pikantne Bułeczki Pomidorowe

Pikantne Bułeczki Pomidorowe
Pikantne bułeczki pomidorowe mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Ten poranny posiłek ma 204 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Pikantne Bułeczki, Pikantne Bułeczki, oraz Pikantne Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W średniej misce połączyć mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Masło i kozi ser pokroić na około 1/4 cala kawałki i dodać go do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Pokrój go nożem do ciasta, aż będziesz miał kawałki wielkości grochu, lub pocieraj opuszkami palców, aż będziesz miał płaskie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
5
Dodać pomidory i wymieszać, aby je rozprowadzić. W oddzielnym pojemniku połącz mleko i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Dodać płynne składniki do suchego, i złożyć go delikatnie, aż cała mąka jest zwilżona, ale bez rozbijania masła więcej niż to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Mąka powierzchni roboczej i włączyć ciasto. Mąka ręce i poklepać ciasto płasko. Złóż go na pół i poklepaj do grubości około cala. Jeśli ciasto przykleja się do blatu, użyj skrobaka. W razie potrzeby włóż więcej mąki pod ciasto. Ponownie złożyć ciasto na pół (w przeciwnych kierunkach) i poklepać jak wcześniej. Złóż po raz trzeci. Powinieneś mieć gładkie, a nie kudłate ciasto. Jeśli nie, pat i złożyć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
8
Uformuj ciasto na dysk o średnicy 7-8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Przenieść go do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Ciasto pokroić na 8 klinów. Jeśli wolisz chrupiącą skórkę na bułeczkach. rozstaw kliny. Jeśli wolisz miękkie bułeczki, pozostaw je dotykając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
11
Piec w temperaturze 191° przez 15 do 18 minut, aż ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn