Pikantne Burgery Z Indyka

Pikantne Burgery Z Indyka
Przepis pikantne hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 2,38 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 155 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, mielonej musztardy, korzenia imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Burgery Z Indyka, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
W misce, wymieszać mielony Indyk, czosnek, imbir, papryka chile, czerwona cebula, kolendra, sól, sos sojowy, czarny pieprz, papryka, musztarda, kminek, i sos Worcestershire. Uformować mieszaninę na 8 Burger pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Indyk MielonyIndyk Mielony
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieścić hamburgery z indyka na grillu, i gotować 5 do 10 minut na stronie, aż dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn