Pikantne Buffalo Style Nadziewane Piersi Z Kurczaka

Pikantne Buffalo stylu nadziewane piersi z kurczaka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz piersi z kurczaka, ocet, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Piersi Z Kurczaka Buffalo Skinnytaste, Buffalo Style Chicken Breasts w / Bleu Cheese Sauce, oraz Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Za pomocą ostrego noża wytnij kieszeń na każdą pierś kurczaka. Wkładamy 1/4 sera pleśniowego do każdej piersi. Otwory zabezpieczyć wykałaczkami i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w nonstick, patelnia odporna na piekarnik na średnim ogniu i sear kurczaka po obu stronach, aż rumiane, o 3 do 4 minut na stronie.
Włożyć kurczaka do piekarnika, aż zostanie ugotowany, około 8 do 10 minut.
W małym garnku, dodać masło, ostry sos, i biały ocet i gotować na średnim ogniu, aż bulgotanie.
Połowę sosu zalać gorącym kurczakiem i gotować na średnim ogniu przez 1 minutę.
Wykałaczki wyjąć i podawać z dodatkowym sosem udekorowanym pokrojonym selerem naciowym.