Pikantne Babeczki Kukurydziane Z Boczkiem Cheddar
Pikantny bekon Cheddar kukurydza babeczki wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, bawełnianą mieszankę chleba kukurydzianego, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pikantne naleśniki z boczkiem-Cheddar z kukurydzą i Jalapeño, Babeczki kukurydziane z boczkiem z pikantnym lukrem z serem śmietankowym, oraz Muffinki kukurydziane z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 stopni F (375 stopni F dla ciemnej patelni). Nałóż 24 miniaturowe (1 3/4 cala) lub 8 standardowych filiżanek do muffinek lekko bez użycia sprayu.
Połącz mieszankę chleba kukurydzianego, musztardę, mleko, śmietanę i jajko w dużej misce. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z serem i boczkiem. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnobrązowego.
Muffinki wyjąć do stojaka na druty; lekko ostudzić przed podaniem.