Pikantne Azjatyckie Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla
Pikantne Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z grilla może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 149 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, perkusji z kurczaka, orientalny sos czosnkowy chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowane Pikantne Morelowe Skrzydełka Z Kurczaka, Pikantne Pieczone W Piecu Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla, oraz Pikantne Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z sosem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. ręcznikami papierowymi, poklepuj nadmiar wilgoci z rozmrożonych bębnów. W dużej misce umieść perkusję.
Skropić 2 łyżkami roztopionego masła.
Posypać mąką; wymieszać. (
Mieszanka będzie krucha.)
Przenieść mieszaninę do nieoczyszczonej patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali, układając bębny w jednej warstwie.
Piec przez 40 do 45 minut lub aż chrupiące i brązowy.
Łyżką szczelinową przenieś rumiane bębenki do 4-6-litrowej powolnej kuchenki. W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu; dobrze wymieszać.
Wlać sos na bębny; wrzucić lekko do herbu z sosem.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 1 do 2 godzin.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.