Pikantne Azjatyckie Klopsiki
Pikantne Azjatyckie klopsiki jest a bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 457 kalorii, 24g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, sos z kaczki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Azjatyckie Klopsiki, Crockpot słodkie i pikantne Azjatyckie klopsiki, oraz Pikantne Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, panko, szalotki, jajko, sos sojowy, imbir i czosnek w dużej misce; wymieszać delikatnie, ale dokładnie palcami.
Mgiełka powolna kuchenka z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Dodaj klopsiki. W małej misce, ubij razem sos barbecue, sos śliwkowy i sos hoisin; wlać klopsiki. Delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Przykryć i gotować na niskim, aż klopsiki są gotowane przez, 3 do 5 godzin.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.