Pikantna Śródziemnomorska Sałatka Z Tuńczykiem
Pikantna śródziemnomorska Sałatka z tuńczyka wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kaparów, tuńczyk zapakowany w wodę, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, Pikantna Sałatka Z Tuńczyka, oraz Pikantna Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Połączyć oliwki, czosnek i kapary w elektrycznym robocie kuchennym i procesu do postaci pasty. Gdy silnik nadal działa, powoli dodawaj oliwę przez rurę zasilającą i dokładnie mieszaj. Następnie dodaj tuńczyka i sok z cytryny i kontynuuj przetwarzanie, aż będzie gładkie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah