Pikantna Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnej zupy z warzyw korzeniowych. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pasternak, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czosnek cytryna krewetka z pikantnym root Vegetable Rice Pilaf, Zupa Z Warzyw Korzeniowych, oraz Zupa Z Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usunąć do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając kapanie. Boczek pokruszyć i odstawić.
Podsmażyć seler, cebula, zielony pieprz i pory w kapiących do miękkości.
Dodać placki ziemniaczane, pasternak, marchew i rzepa; gotować i mieszać na średnim ogniu przez 10 protokół.
Dodać bulion, pietruszka, zioła prowansalskie, czosnek, biały pieprz i kolendra; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Zupa z chochli do misek. Do każdej porcji doprawić śmietaną, serem i pokruszonym boczkiem.