Pikantna Zupa Z Krewetek Kokosowych

Pikantna zupa z krewetek kokosowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z limonki, pasta curry, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Z Krewetek Kokosowych, Pikantna zupa z makaronem z krewetkami i mlekiem kokosowym, oraz ZUPA KOKOSOWA ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW Z PIKANTNYMI KREWETKAMI.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z mlekiem kokosowym; gotować 2 minuty lub do gorąca.
Dodaj krewetki do patelni; cook 3 minut lub aż krewetki są zrobione.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z cebulą, bazylią i sokiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.