Pikantna zupa z kapusty z kiełbasą Andouille

Pikantny Kale Chowder z kiełbasą Andouille może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kiełbas andouille, cebula, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kiełbasa Andouille i jarmuż z serem Mac N', Andouille kiełbasa, jarmuż i warzywa korzeniowe Piec, oraz Kremowy makaron z cukinią Cajun z kapustą i kiełbasą Andouille.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy.
Dodać czosnek i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 12 protokół.
Dodać imbir i andouille i gotować przez 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory i ich soki; doprowadzić do wrzenia.
Dodać bulion i jarmuż; powrócić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować zupę, aż jarmuż jest miękka, o 10 protokół. Zupę doprawić solą i pieprzem, podawać lub ostudzić i zamrozić.