Pikantna Zupa Z Jarmużu

Pikantna Zupa Z Jarmużu
Pikantna zupa z jarmużu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kiełbasę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Z Ziemniaków I Jarmużu, Pikantna Zupa Z Chorizo, Fasoli I Jarmużu, oraz Pikantna Zupa Z Kiełbasek, Ziemniaków I Jarmużu.

Instrukcje

1
Puree ziemniaki, czosnek i bulion w robocie kuchennym, aż będzie gładka, a następnie powrócić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać rumianą kiełbasę i mieszankę jarmużu i cebuli wraz z pozostałymi 3 szklankami bulionu z kurczaka i krótko wymieszać. Jeśli używasz skórki do aromatyzowania, Dodaj do zupy. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, następnie usunąć skórkę i dodać sól i pieprz do smaku.Uwaga: Jak głosić o zakupie lokalnym, niektóre rzeczy po prostu nie można znaleźć w Kolorado. Autentyczny Parmigiano Reggiano pochodzi z obszaru Parmy we Włoszech i ma 24 miesiące. Znajdziesz go sprzedawane w Klinach, które zachowują grubą skórkę koła sera z wyraźną kropkowaną etykietą na skórce. Po użyciu sera do tarcia, zapisz te skórki w plastikowej torbie w zamrażarce dodają pikantnego smaku tła w zupach i gulasze. P. S. Myślę, że Parmigiano Reggiano sprzedawane w Costco ma wspaniały smak w porównaniu do tego, co jadłem we Włoszech!) Facebook
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
JarmużJarmuż
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Twitter
4
Google
5
Pinterest
6
Kieszonka
7
E-mail
8
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni
9
Następny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn