Pikantna Zupa Z Czerwonej Papryki
Pikantna zupa z czerwonej papryki może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 141 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz płatki pieprz, pieprz cayenne, pieprz mielony, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki, Pikantne Tacos z wieprzowiną i papryką, oraz Zupa Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w papryce, marchew, cebula, seler, i czosnek. Gotować i mieszać warzywa do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka, ryż, tymianek, pieprz cayenne, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz, i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż i warzywa będą miękkie, o 25 protokół.
Zdjąć z ognia. i schłodzić 30 minut.
Zmiksować schłodzoną zupę do uzyskania gładkości za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego bezpośrednio w garnku. Lub użyj blendera i zmiksuj zupę partiami, aż będzie gładka.