Pikantna Zupa Z Czerwonej Fasoli

Pikantna Zupa Z Czerwonej Fasoli
Pikantna zupa z czerwonej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ketchupu, spaghetti, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pikantna zupa trzy fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Saute przez 5 minut, lub aż cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać paprykę, ketchup, wodę, mieszankę zupy, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Cut linguica i chourico na 3 calowe kawałki i dodać do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
W robocie kuchennym lub blenderze puree fasolę w małych partiach i dodaj do garnka. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez kolejną godzinę. Spaghetti podzielić na 3 do 4 cale kawałki, dodać do garnka i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut, lub aż spaghetti będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn