Pikantna Zupa Z Czerwonej Fasoli
Pikantna zupa z czerwonej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ketchupu, spaghetti, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pikantna zupa trzy fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej i cebulę.
Saute przez 5 minut, lub aż cebula jest miękka.
Dodać paprykę, ketchup, wodę, mieszankę zupy, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Cut linguica i chourico na 3 calowe kawałki i dodać do zupy.
W robocie kuchennym lub blenderze puree fasolę w małych partiach i dodaj do garnka. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez kolejną godzinę. Spaghetti podzielić na 3 do 4 cale kawałki, dodać do garnka i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut, lub aż spaghetti będzie miękkie.