Pikantna Zupa Z Czerwonej Fasoli

Pikantna Zupa Z Czerwonej Fasoli
Pikantna zupa z czerwonej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ketchupu, spaghetti, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pikantna zupa trzy fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Saute przez 5 minut, lub aż cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać paprykę, ketchup, wodę, mieszankę zupy, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
4
Cut linguica i chourico na 3 calowe kawałki i dodać do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
W robocie kuchennym lub blenderze puree fasolę w małych partiach i dodaj do garnka. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez kolejną godzinę. Spaghetti podzielić na 3 do 4 cale kawałki, dodać do garnka i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut, lub aż spaghetti będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn