Pikantna zupa wieprzowa, zielona papryka i kukurydziana

Pikantna zupa wieprzowa, zielona papryka i kukurydziana
Pikantna wieprzowina, Zielony pieprz i zupa kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet sherry, makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Kukurydziana I Papryka Pikantna, Pikantna zielona zupa wieprzowo-musztardowa, oraz Pikantna Zupa Wieprzowo-Musztardowa Zielona.

Instrukcje

1
Umieść kiełbasę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować, rozbijając na małe kawałki, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę, zielony pieprz i czosnek, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj wywar z kurczaka, pokrojone w kostkę pomidory z sokiem, ocet, sos Worcestershire, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i liście laurowe. Wymieszać, aby połączyć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pomidory W SokuPomidory W Soku
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj kukurydzę i makaron i nadal gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, kolejne 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Odrzuć liście laurowe, posmakuj i dostosuj przyprawę w razie potrzeby i podawaj natychmiast, przyozdobione parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn